AGROPLUS® REPORT – Raport agronomic de teren pentru porumb și floarea-soarelui

Raportul AGROPLUS® constă într-o analiză completă a câmpului cu sfaturi pentru optimizarea operațiunilor de cultură și pentru a atinge potențialul de randament al soiurilor MAS Seeds®.

Optimizarea randamentului

Serviciul AGROPLUS® Report va ajuta la optimizarea producției datorită rapoartelor create de tehnicianul MAS Seeds® și trimise prin e-mail de 3 ori în vegetație.

Îmbunătățirea exploatării culturilor

Randamentul culturilor poate fi explicat în proporție de 54% prin operațiunile de cultivare: momentul sau densitatea semănatului, pregătirea solului, fertilizarea, recoltarea etc.

Pentru a optimiza practicile agricole, este necesar să se înțeleagă și să se analizeze condițiile specifice ale terenului (sol, condiții meteorologice, constrângeri…) și să se facă alegerea celei mai adaptate practici agricole.

Sursă: Universitatea din Illinois Știința fiziologiei culturilor

Rapoarte personalizate

3 rapoarte agronomice sunt trimise prin e-mail în format .pdf în 3 perioade cheie ale ciclului de cultură: raport post-emergență, raport post-înflorire și raport post-recoltare

Aceste 3 rapoarte combină observațiile de pe teren în urma vizitei tehnicianului MAS Seeds® și analizele agrometeorologice care iau în considerare condițiile de pe teren:

  • Observații;
  • Operațiuni agricole;
  • Indicatori agrometeorologici;
  • Consiliere personalizată.

Descoperiți alte servicii AGROPLUS

MAS START – Alertă privind semănatul

Serviciul MAS START îi ajută pe fermieri să își decidă datele de semănat prin trimiterea de alerte personalizate înainte de semănat și la semănat. Acesta se bazează pe cunoștințele agronomice și pe indicatorii agrometeorologici pentru soiul de pe terenul agricultorului.

AGROTEMPO® Technician – Ghid agronomic de teren

AGROTEMPO® Technician oferă echipei de tehnicieni acces la toate modulele AGROTEMPO: un instrument digital de urmărire, anticipare și optimizare a operațiunilor agricole de la semănat la recoltare pentru porumb, floarea-soarelui, rapiță și lucernă.