Am deja cont

Acces la informații și servicii în spațiul personal.

Nu am cont

Contactați-ne și noi vă vom ajuta în legătură cu crearea unui cont Agrotempo.

Convingerile noastre

Convingerile noastre

Fata in fata cu noi provocari

Cresterea productiei agricole mondiale este cea mai mare provocare a zilelor noastre. In fiecare zi, populatia se mareste cu 230 000 de persoane si din ce in ce mai multe tari emergente au acces la o viata mai buna. Acest lucru conduce la o crestere rapida a nevoilor alimentare in contextul in care suprafata agricola este limita la 1,5 mld ha care trebuie sa raspunda la aceasta crestere.

 

 

 

Producem mai mult, producem mai bine

Provocarea consta intr-o mai buna exploatare a resurselor solului. Fara a lua in calcul agricultura extensiva, accentul este pus pe incurajarea obtinerii de culturi sanatoase si eficiente, fara sa se apeleze la o productie obtinuta prin orice mijloace. Cu alte cuvinte, trebuie sa producem mai mult si mai bine fara a afecta mediul.

Evolutia porneste de la seminte

Samanta este cea care ofera toate solutiile. Aceasta contine in AND-ul ei, toate caracteristicile plantei, precum: potentialul de productie, rezistenta si toleranta la boli si daunatori, adaptarea la diferite tipuri de sol si schimbari climatice. Cercetarea este in continua evolutie astfel aparand imbunatatiri, care conduc la progrese importante.

Procesul de ameliorare a hibrizilor accelereaza si permite din ce in ce mai mult imbunatatirea fertilizarii, utilizarea apei si a produselor fitosanitare. Atunci cand sunt utilizate in cantitati adecvate, tratamentele asigura plante si productii sanatoase. Si aici MAS Seeds investeste si inoveaza pentru a propune noi solutii.