Am deja cont

Acces la informații și servicii în spațiul personal.

Nu am cont

Contactați-ne și noi vă vom ajuta în legătură cu crearea unui cont Agrotempo.

Programe digitale si consultanta agronomica

Programe digitale si consultanta agronomica

Servicii si instrumente inovative pentru a accesa programele de cercetare agronomica.

Solutii agronomice durabile

Strategia noastra merge in 2 directii: crescatorii de animale/fermele de lapte si cultura mare. Cercetarea, marketing-ul, hibrizii si serviciile sunt specializate pe aceste 2 directii.

Agroplus

Agroplus

Scopul programului AGROPLUS este sprijinirea agricultorilor in cresterea durabila a profitului. Acesta este bazat pe oferta de porumb boabe, floarea soarelui si rapita, cuprinzand o serie de recomandari si servicii, analiza fertilitatii solului, recomandari de hibrizi si instrumente de decizie, de la semanat pana la recoltat. Programul este dezvoltat cu ajutorul unui nou instrument de decizie, AGROTEMPO, creat in parteneriat cu MAÏSADOUR.

Mai multe …
Nutriplus

Nutriplus

Scopul programului Nutriplus este sprijinirea crescatorilor de animale in imbunatatirea ratiilor furajere. Nutriplus este bazat pe 4 etape importante: diagnoza silozului, alegerea hibrizilor, optimizarea datei de semanat si a celei de recoltat. 

Mai multe…

Solutii digitale inovative

Dorind sa furnizam fiecarui client recomandari adaptate, am dezvoltat solutii digitale care il sustin in desfasurarea activitatii curente.