Am deja cont

Acces la informații și servicii în spațiul personal.

Nu am cont

Contactați-ne și noi vă vom ajuta în legătură cu crearea unui cont Agrotempo.

Valorile noastre

Valorile noastre

MAS Seeds, valorile care ne asigura unicitatea

Angajament

Toti angajatii nostri sunt pasionati de agricultura, sol si seminte, implicati si cu angajament crescut. Este o sursa de inalta performanta si de lunga durata a relatiilor cu clientii si partenerii.

 

Spirit de echipa

Originile cooperativei, placerea de a lucra si de a fi mai eficienti impreuna pentru a face fata mai usor provocarilor reprezinta pentru noi o adevarata forta.

 

Respect

Respectul reciproc, ascultarea si intelegerea nevoilor, dorintele clientilor nostri, ale partenerilor si ale colaboratorilor, indiferent de contextul cultural, este pentru noi o stare de spirit.

 

Gust pentru provocare

Noi produse, noi solutii, noi teritorii….Promovam initiativele individuale si colective, care reprezinta pentru noi o forta, indiferent de origine sau cultura.

 

TEAM%20Photo%20shooting%20(53)_0.jpg

Inovatie

Scopul cercetarii noastre este crearea de hibrizi noi. Dincolo de genetica si agronomie, dezvoltam noi practici si solutii, punand accentul pe inovatie pentru a oferi valoare adaugata clientilor nostri.

Sustenabilitate

Sa fii fermier inseamna sa cultivi viitorul. Cu clientii si partenerii nostri, dezvoltam relatii de incredere bazate pe o viziune pe termen lung si comuna asupra agriculturii profitabile si durabile.